Dustin the Turkey

Ha ha, har nyss lyssnat på Irlands bidrag i Eurovision song contest...  
I och med att de skickar en låtsas figur med fjädrar å stor näbb, som sitter i en låda...  Så skulle ju Sverige kunna skicka t om Christer Sjögren, då skulle det  ju finnas två fjäderfän i årets upplaga av tävlingen (å de sku ju få sällskap/släktskap av varann)

image44

Miss..

Missade att nämna Alexander Schöld i förra inlägget,, haha´inte gick de nå bra för han alls..haha..
Ni som läst min blogg tidigare insåg kanske att det är samma fjant som var med i melodifestivalen i lördags som sjöng låten "jag hatar dig"....  låten som låter som en kärleksballad om man inte lyssnar på texten,låten han hade tillägnat såna som Zlatan å Foppa..  Han som har en röst som låter som en liten liten pojkes..  Om ni inte kollat in honom än, gå in på länken ja la ut.. Å få dig ett GOTT skratt, att nån kan va så patetisk..

SOL SOL SOL

Ännu en härlig helg i Sälen avklarad....
Å det känns kan ja lova, har träningsvärk i hela överkroppen å i knäna... men det är de värt för kul var det!!
Vilka fina leder det var nu, inte allt för många gupp.. Vilket innebär att jag vågade gasa på lite.. haha jag kom upp i 80 km/h på fjället...  kul som satan!!  =)

I lördags hämtade vi upp svärmor å svärfar i Lindvallen (de var på friluftsdag med stora enso) å där var det halvt om halvt storm ju.. konstigt det där med fjällvädret, borta vid stugan å tandådalen var det hur lugnt som helst.. 
Så på kvällen blev det bastu å god mat (självklart, eftersom det var jag som lagade) å så melodifestivalen såklart..
Å det bästa var ju att carola inte gick vidare direkt,, haha..!! Tycker hon är bra fjollig å det blir sånt ståhej när hon ska göra nåt... haha rätt åt henne att det inte gick... Hon verkar tro att hon är bäst å att det är självklart att hon ska gå vidare hela tiden... Hennes storhetsdagar har försvunnit för länge sedan, men hon verkar tro att hon fortfarande är "het"... 
Kul att tvillingarna (eller är de bara bröder? ) gick vidare, tycker de är bra fräna! Alla har väl sett när de körade med Electric banana band...  Å Sanna Nielsen var ju helt ok.. fast vet inte om jag tycker att det är en låt å tävla med.
Men kvällens skräll var ju Kebabnissarna haha...  De skulle ha vart det andra komiska inslaget i pausen istället för den där tråkiga dansen...  men som svensk schlager passa de inte in, men man fick sig ett gott skratt iaf!! =)


Just ja, i Sälen var vi ju...
Å idag söndag så har det vart toppenväder!! +2 grader å vindstilla med sol..
Vi åkte en sväng till Hemfjälls stugan, satt där å lapa sol en stund..



image43
Bilden är från tidigare sälenresa, men visst ser det härligt ut...!

Lat...

Idag ska jag unna mig en orginalsöndag...

Ska inte känna att jag behöver göra en massa saker jag inte alls vill göra.. Jag tänker bara ta det lugnt, ligga i soffan å kolla på tv, kanske iaf tar mig ner på stan å hyr en film.. men inte göra nåt ansträngande alls!  Hm kanske man sku ta å gå på bio ikväll, såg att de visar ARN för sista gången här i stan.,..

Nu ringde svärmor nyss å bjöd över oss på mat, å de tackar man ju inte nej till!  Helt perfekt, behöver inte lyfta ett finger men får hemlagad mat ändå! Smaskens!!

Nu är vi snart där...

Idag blev golvet klart i köket å igår var vi å inhandla ett IKEA kök... ( även om vi missade en halv sida med grejer, mest luckor..men men..) så nu är det på gång iaf, så kanske man kan se ett slut på den här röran snart!!
Håller på att bli tokig, grejer överallt, kylen mitt ute i hallen, hela skafferiet på balkongen å disken i duschen!
Å nu är de ju köksinredning i hela vardags rummet, kunde knappt ta mig fram till mikron (som numera står på vardagsrums golvet) för att värma mat idag. Hade typ en decimeter å stå på. Det ser förjäkligt ut, å när jag tycker att det är rörigt, DÅ är det verkligen stökigt!! 

Men fatta vilket kök vi kommer att få när det är klart.... Det kommer att bli skitsnyggt!!!

LÄNGTAR!!!

Tänk att äntligen få laga lite riktig mat, då blir det enklare å laga nyttig mat å så....

Nu har jag ingen motivation till nåt alls, orkar inte laga mat, orkar inte tvätta,orkar inte städa(å ingen idé är det heller), känner inte för å pyssla nåt, orkar knappt ta mig ut..... 
Skulle vilja krypa ner i sängen, stänga dörren, dra ner persiennerna, stänga av klockan, dra täcket över huvudet å bara tycka synd om mig själv och lata mig!!


ÄH nu får de banne mig bli klart snart så man kan börja leva igen.....


image42
Den här sortens luckor blir det...


RSS 2.0